Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Mindig van esély a szerelemre

Van, aki negyvenedik életévét átlépve találta meg a párját a Cronos Társkeresőn. Marika egy rövid levélben üzen azoknak, akik kételkednek a sikerben...

Kedves társkereső társaim! Nagy bizalommal és tiszta szívvel írom ezeket a bátorító és egyben bíztató sorokat.Több mint egy év várakozásom végre meghozta a gyümölcsét.

Most végre nagyon boldogok vagyunk a párommal és örülünk, hogy egymásra találtunk.

Az egész úgy kezdődött, hogy a párom egy tesztet küldött nekem a Cronoson. Egy válasz kivételével mindenben egyezett a véleményünk, ezért elkezdtünk levelezni. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, szinte minden témakörben. Két hét után volt az első találkozás, ami csodálatosan sikerült.

Eldöntöttük, ezt folytatni akarjuk, azóta már közös életünk van és tervezzük az esküvőnket. Negyvenen túl is van esély a szerelemre, ezért én mindenkinek szerencsés társkeresést kívánok, nemcsak a fiatalabbaknak.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom