Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Zsoltnak szerencséje volt, nem sokat kellett várnia kedvesére

Zsoltnak szerencséje volt, nem sokat kellett várnia arra, hogy megtalálja azt a hölgyet, aki szintén a minél hamarabbi személyes találkozás híve.

 Zsoltéknak szerencséje volt


Mi kifejezetten a Cronos Diplomás Társkeresőn ismerkedtünk meg egymással, anélkül, hogy erre bármelyikünk is számított volna.

Én már tavaly regisztráltam, mert az aktuális kapcsolatom kezdett elviselhetetlenné válni számomra.... Majd meghosszabbítottam tagságomat, ugyanis a próbálkozásaim nem érleltek gyorsan gyümölcsöt.

A Kedvesem, Andrea teljesen könnyelműen regisztrált, nem is hitt abban igazán, hogy ebből bármi komoly kisülhet.

Épp, hogy csak belépett a "klubba", két nap múlva fedezett fel engem, és szimpátiám jelzésére reagálva úgy döntött, hogy minden felesleges írásbeli locsogás helyett ismerkedjünk össze még aznap este.

Megírta a címét, és kért egy órát, hogy összekészüljön az első találkozásra. Az első meetingre tehát az általa bérelt lakásban került sor, ahol a bejáratnál már lelkesen fogadott és gyertyafényes vacsorát is készített nekem. Hamar rabul estem szépségének és megnyerő stílusának, aznap egy szemernyit sem aludtunk, végig beszélgettük az éjszakát, sőt az első szerelmes csók is elcsattant közöttünk. Egy palack finom borral pedig én készültem, persze, hogy hamar elfogyott és csak felkorbácsolta szerelmes hangulatunkat. Azóta is együtt vagyunk, összeköltöztünk négy nap leforgása alatt.

Most együtt futunk neki a közös életnek, és kapcsoaltunk kiáll minden megpróbáltatást, még a rossz nyelvek rosszindulatú gúnyolódásának is ellenállunk.

Külön-külön már nem bírtuk volna sokáig és hála a Cronosnak, nem is kellett.

Mindketten köszönjük, hogy a boldogsághoz vezető utat megmutatták számunkra!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom