Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Hogyan randizz egy introvertált párkeresővel? - Tippek diplomás társkeresőknek

Amióta világ a világ két típusú embert különböztethetünk meg. Vannak, akik szeretik a nyüzsgést, szeretnek a figyelem középpontjában lenni és szeretnek szerepelni. Nekik a randizás és a párkeresés is könnyebb. De mi a helyzet azokkal az introvertált emberekkel, akik nehezebben nyílnak meg?

Hogyan randizz egy introvertált párkeresővel? - Tippek diplomás társkeresőknek




Sok diplomás társkereső is abba a hibába esik, amibe a legtöbb párkereső. Azt gondolják, hogy az introvertált emberekkel nehéz kommunikálni, kevésbé szórakoztatóak és nehezebben nyílnak meg.

Elsőként tehát azt javasolnánk, hogy felejtsd el ezeket a sztereotípiákat. Lehet, hogy nagyobb társaságban tényleg kényelmetlenebbül érzik magukat ezek az emberek, de ugyanolyan jót lehet velük is beszélgetni, mint a nyitottabb párkeresőkkel.

A java csak randizás után jön. Ha úgy döntötök, hogy kitartotok egymás mellett és te inkább az extrovertáltak táborát erősíted, akkor arra kell figyelnetek, hogy egyensúlyban tartsátok a közösségi eseményeket és a magatokra fordított időt. Egy introvertált embernek több magányra van szüksége, mint neked és ezt tiszteletben kell tartanod, különben később rengeteg konfliktus adódhat belőle.

Az introvertált partnerek erőssége, hogy nagyon jó hallgatóságot biztosítanak, ha tanácsra van szükséged, rengeteg értékes ötlettel, megoldási javaslattal állhatnak elő.

Általában minden introvertált ember kerüli a konfliktust és nem szereti az agressziót. Már az ismerkedés szakaszában is vigyázni kell arra, hogy inkább a kompromisszum felé törekedjetek vitás kérdésekben és ne túlfűtött, heves vitákkal próbáljátok megoldani a problémákat.

Összességében tehát el lehet mondani, hogy nincs mitől tartanod, ha introvertált társkeresőkkel ismerkedsz, sőt, ha tartós kapcsolatot keresel biztosan számíthatsz rá.

További tanácsadó cikkeinkhez kattints ide.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom