Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Üdv a randizás világában I.

Ahol mindenki a legjobb arcát próbálja mutatni. Biztos Te is arra törekszel, hogy jó benyomást kelts azokban, akikkel levelezel, beszélgetsz és randizol, de ezért nem szabad túlzásba vinni. Megosztjuk veled, hogy mi az, amitől óvakodnia kell egy társkeresőnek.


Ne ossz meg kérdezés nélkül érzékeny információkat a múltadról:

Éppen egy új korszak kezdetén állsz. Ami elmúlt az nem véletlenül múlt el, arról nem is beszélve, hogy nagyon rossz benyomást kelt, ha szidod az exedet a jelenlegi randipartnered előtt…

Bókokból sosem elég:

Mindkét nem megérdemli és titkon el is várja, hogy csapják neki a szelet. Az első talákozásokban pont az a varázslatos, hogy egy-két szóval, egy mondattal is el tudjuk érni, hogy a másik tíz centivel a föld fölött járjon. Az örömérzet mellett a kötődés is gyorsabban kialakul, ha bókokkal áraszod el a kiválasztottadat.

Ne vidd túlzásba:

A nők hajlamosak arra, hogy annyira kicsípik magukat az első randevúra, mintha bálba mennének, a férfiak pedig üzleti beszélgetésnek fogják fel az első találkozást. Az első benyomás vallóban nagyon fontos, de a fölösleges külső díszítőelemek csak elvonják a figyelmet a belső értékekről.

Merj kérdezni:

Vannak olyan kérdések, amikre mindenféleképpen választ kell kapnod a randin, ne habozz és bátran tedd fel ezeket. Térjetek ki a beszélgetés során olyan alapvető témákra, amik megvilágítják, hogy a jövőben tudnátok-e egy párt alkotni vagy sem. Gondold át, hogy számodra mi a fontos, mi az, amivel semmiképpen sem tudnál együttélni és nyugodtan kérdezz rá az erre vonatkozó dolgokra.

Forrás: Huffington Post

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom