Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Üdv a randizás világában II.

Múlt héten összegyűjtöttünk pár tippet a randizással kapcsolatban, most folytatjuk: újabb hasznos tanácsokkal segítjük a kicsit berozsdásodott társkeresőket, hogy minél sikeresebb lehessen az első találkozás.



Ne panaszkodj túl sokat:

Kevés lelombozóbb dolog van a végeláthatatlan panaszáradatoknál. Ennél már csak az rosszabb, ha valaki folyamatosan durván vagy ingerülten beszél és viselkedik a pincérekkel, vagy esetleg veled. Egy hölgy, aki folyamatosan rossz fényben próbál feltüntetni valakit, legyen az akár egy volt párja vagy egy ismerőse, valószínűleg alacsony önértékeléssel bír. Láss a szavak mögé, könnyen ki lehet találni, hogy ki, mit, miért mond. És persze ez fordítva is igaz, néha hallgasd magad egy kívülálló fülével. Vajon így is megállja a helyét az, amit mondtál?


Figyelj oda, de tényleg:

A szem a lélek tükre, szokták mondani, ez ugyanúgy igaz a test többi jelzésére is. A testbeszéd és a nonverbális jelek sokat elárulhatnak rólad és a randipartneredről is, csak annyit kell tenned, hogy odafigyelsz. Látni fogod, ha egy-egy téma kényelmetlenül érinti a másikat, vagy ha félrenéz egy kérdésnél, akkor tudni fogod, hogy nem szeretne még válaszolni rá. Ha a karjait összefonja maga előtt, akkor zárkózott személyiség és időt kell neki adnod, hogy feloldódjon, de akár segítheted is ebben.

Csak mértékkel magadról:

Ha valaki túl sokat beszél magáról és nem hagyja szóhoz jutni a partnerét, akkor az nem kelt pozitív benyomást. Figyelj arra, hogy azok, akikkel leülsz beszélgetni milyen gyakran és milyen stílusban beszélnek magukról. Van különbség az egészséges önbecsülés, szeretet valamint az önimádat, arrogancia között. Ez utóbbi kevésbé szimpatikus.

Végül meg kell jegyeznünk, hogy minden ember más, összetett személyiség. De ezekkel a lépésekkel közelebb kerülhetsz ahhoz,  hogy egy gondoskodó, valóban hozzád illő párt vonzz be az életedbe.

Forrás: Huffington Post

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom