Magyarország legnagyobb társkereső hálózata

Közös sikereink, sikertörténeteink

Számunkra minden sikertörténet egyedi, megismételhetetlen és mindig új lendületet ad nekünk, hogy érdemes a munkánkat folytatnunk. Reméljük, hogy a párkeresők is hasonlóan inspirálónak tartják majd őket, bármilyen szakaszában is járnak a keresgélésnek.

“Jó lenne egy társ…” - Ildikó és Attila sikertörténete Zalaegerszegen

A legnagyobb biztatás egy társkereső számára az lehet, ha megismerkedik mások történetével. Szerencsére a Cronos Társkereső volt tagjai nem fogják vissza magukat és szeretik megosztani másokkal is, hogy személy szerint nekik, hogy sikerült az egymásra találás.

 Bővebben »
Gyerekkori barátomat találtam meg - Brigi és Laci sikertörténete a Cronos diplomás társkeresőjén

Brigi regisztrált a Cronos diplomás társkeresőjére és két gyerekkori barátját is megtalálta nálunk. Az egyikőjükkel pedig egymásba szerettek.

 Bővebben »
Tudd, hogy kit keresel...

December végén, 2015-ben megtaláltam a TÁRSAM! Pontosan olyan külső‘leg, belső‘leg, amilyenre vágytam. Nagyon sok a hasonlóság bennünk, ő‘ is komoly kapcsolatot keresett és én is. Hasonló az érdeklő‘dési körünk, sportol, mindketten kompromisszumképesek vagyunk, mindent meg tudunk beszélni, ami nagyon fontos, tartja az adott szavát, ha késik 2 percet, megtisztel azzal, hogy telefonál miért nem ért oda a megbeszélt idő‘ben.

 Bővebben »
Már egy éve... - Norbiék sikertörténete a Cronos Diplomás Társkeresőjén

Norbiék már egy éve boldogok együtt. Itt nálunk, a Cronoson találtak egymásra. Köszönjük, hogy Norbi a sikertörténete mellett pár buzdító mondatot is írt a többi társkeresőnek címezve a gondolatait.

 Bővebben »
"Alig egy hónap alatt sikerült párt találnom" - István sikertörténete a Cronos diplomás társkeresőén

István magabiztosan állt neki a párkeresésnek, tudta, hogy rengeteg időt és energiát fog igényelni, de belevágott. Nagyon hamar, már egy hónap után sikerült párt találnia a Cronos Társkeresőn.

 

 

Alig egy hónap alatt sikerült párt találnom, kitartó munkával néha napi két három találkozással. Szerintem a pozitív hozzáállás nagyon fontos. Nem szabad már az elején egy-két kudarc után feladni.Bővebben »