Belépés tagoknak › Társkereső / Sikersztorik / Szerelem harmadik találkozásra - Tamás és Babi sikertörténete

Dán Ibolya, nyíregyházi Cronos irodavezető szerint sokszor megesik, hogy ha az első randevú vagy az első beszélgetés, levélváltás nem sikerül jól, akkor a társkeresők már nem adnak második esélyt. Sokszor egy pillantás után továbblépnek, holott lehet, hogy életük szerelmét szalasztják el, tehát érdemes több esélyt is adni az ismerkedéskor.


Kikötésekkel és elvárásokkal érkezett Tamás Ibolya irodájába. Mire nagyjából tisztázták, hogy mire is vágyik a férfi három hölgy jöhetett számításba. Tamás rögtön kiváltasztott egyet és  ragaszkodott hozzá, hogy csak és kizárólag vele akart találkozni.

végül találkoztak is, de a hölgy, Babi  az első benyomás alapján egy beképzelt, nagyképű férfit látott maga előtt, ezért úgy gondolta nem is megy el a második randevúra és ezt meg is osztotta Ibolyával.

szerencsére mégis meggondolta magát és arra következtetésre jutott, hogy még ha nem is Tamás esz az élete párja, párszor mégis találkozik még vele, legalább beszélgetnek és kikapcsolódnak.


Később kiderült, hogy Tomi egyáltalán nem olyan mint, ahogy első körben mutatta magát, hanem csak nagyon imponálni szeretett volna ezért túljátszotta a szerepét és átesett a ló másik oldalára.

Szerencsére Babi adott elég időt a férfinek arra, hogy teljesen feloldódjon és meg tudja mutatni az igazi arcát, úgyhogy azóta boldogan élnek.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom