Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Az Igaziról egy coach szemével

Lehet, hogy még csak keresed azt az embert, akivel valahogy mindenben passzoltok, akivel csodálatos módon egymásra tudtok hangolódni és már az első pillanatban azt érzed, hogy egymásnak lettetek teremtve. És az is lehet, hogy volt már ilyen kapcsolatod, de valamiért hónapok vagy évek múlva valahogy ráült a valóság és tönkretette az egészet.

 

Ezzel kapcsolatban két kérdés merülhet fel: valóban létezik-e olyan ember, akivel minden a helyén van? És: ha ráülnek a szürke hétköznapok a kapcsolatra, akkor van-e kiút, vissza lehet-e találni, ahhoz az erős kötelékhez, ami az elején még megvolt?

Általában ha egy ilyen kapcsolat tönkremegy, akkor az emberek egyedül és kisemmizve állnak, üresen és azt kérdezik maguktól, hogy ha az igaz szerelem nem működik, akkor mi az, ami valóban életképes?

Ilyenkor számtalan nehéz kérdés merül fel az emberben, onnantól kezdve, hogy mit rontottam el, mit kellett volna másként csinálnom éshogy fogok-e találni még ehhez hasonlót? Azzal a gondolattal befejezve, hogy talán mégis újra kellene kezdeni...

A mi kérdésünk inkább az, hogy miért gondolják azt az emberek, hogy egy ilyen speciális kapcsolat csak egyszer fordul elő az életünkben. Persze, logikusabb összetört szívvel azt gondolni, hogy egyetlen egy ember passzolhat csak hozzánk tökéletesen. De, ami még ennél is logikusabb, az a bizonyíték, hogy egyszer már megtörtént, átélted, akkor miért ne élhetnéd át újra? Akár mással is. Mert, ami igazán fontos, az a Te hozzáállásod a dolgokhoz.

A helyes kérdés az az, hogy mi tette ezt a kapcsolatot különlegessé és mi okozta a vesztét? Ha ezekre a kérdésekre megtalálod a választ, akkor tudsz igazán keresni, akkor tudod mire van szükséged, addig csak vaktában lövöldözöl.

Fontos, hogy a korábbi sikertelen kapcsolataidat ne kudarcként éld meg, lehet, hogy éppen azok vezettek el odáig, hogy tudd észrevenni és értékelni, hogy képes vagy ilyen különleges módon kötődni az emberekhez.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom