Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Egyedül is sziklaszilárdan

Vannak olyan típusú emberek, akikre mindig lehet számítani, akik annyira erősek, hogy mindenki rájuk támaszkodik és tőlük vár tanácsot, segítséget. Ha magadra ismersz, akkor valószínűleg tudod, hogy néha az ilyen erős embereknek is szükségük van gyámolításra.

Kihez fordulhatsz, ha egy nehéz időszakon mész keresztül? Ha csak kisebb dologról van szó, akkor normális esetben egyedül is megtalálod a kivezető utat. Azok az emberek, akik erősnek gondolják magukat, gyakran nem is kérnek segítséget a környezetüktől, ezért a nagyobb problémákkal is egyedül kell szembenézniük. Inkább azt javasolnánk, hogy vállald fel, ha már nem bírsz magadban a rád nehezedő dolgokkal.

Ha túl sokáig voltál erős és az emberek úgy ismertek meg, hogy számodra nincs lehetetlen, akkor azt érezheted, hogy nem lehetnek gyenge pillanataid, mélyrepüléseid... Ez pedig a legnagyobb hiba, ami még jobban megnehezíti ezt az amúgy sem könnyű időszakot. Függetlenül attól, hogy eddig, hogy éltél és viselkedtél, fogadd el, hogy hullámhegyek és hullámvölgyek alkotják az életet. Nem tudod mindig kontrollálni az eseményeket éshogy neked is szükséged lehet mások segítségére. Ne legyél büszke, engedj be az életedbe másokat is.

Forrás: YourTango

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom