Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Lehet beszélni az első randin az exről?

Ismerős lehet a szituáció: először találkoztok egy igazi randi keretein belül, akár isztok is pár pohárral, szóba kerül a munka és a privát élet egyaránt...és akkor már az elmúlt kapcsolatok is terítékre kerülhetnek. Vagy nem?

Tipikus hiba, ami nincs kifejezetten jó hatással egy kezdődő párkapcsolatra, ismerkedésre. Szóval, mi a megoldás? Soha ne beszéljünk a múltról, várjuk meg amíg a másik érdeklődik? Vagy bizonyos idő elteltével már elő lehet hozakodni a témával?

Szakértők szerint egyáltalán nem megoldás, ha elhallgatjuk a múltunkat, mindenki szereti tudni, hogy milyen tapasztalatokat szerzett a másik fél, még akkor is, ha a kapcsolat elején jártok. Fontos viszont, hogy megőrizzük ezen a területen is az egyensúlyt, nem lehet mindent egyből ráönteni a másikra, de az sem jó, ha már fél éve együtt vagytok és semmit nem tudtok a párotok exeiről…

Minden az időzítésen múlik…

Ha túl korán, túl  sokat mondasz el a korábbi kapcsolataidról, akkor az mindenféleképpen kérdéseket vet fel a randipartneredben azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán már túljutottál-e a múltadon, akarsz-e új kapcsolatot.

Az első randin csak a két fél van, nincs helye másik embernek, meg kell előbb ismerniük egymást és csak azután lehet más szereplőket is bevonni a beszélgetésbe. Később azért lehet érdekes tudni a másik kapcsolatairól, hogy rájöjjünk, tanult-e valamit belőlük. A múltból le kell vonni a tanulságokat. De egy kapcsolat elején sokkal fontosabb, hogy rájöjjünk, mik a tervei a másiknak a jövővel kapcsolatban.… Ez sokkal érdekesebb mint tudni a konkrét részleteket az exeiről.

Forrás: YourTango

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom