Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Pluszkilókkal keresel társat?


Ne a testsúlyodat okold, amiért még mindig egyedül vagy, a fejedben kell rendet rakni, hogy rád is rád találjon a szerelem. Alapvetően négy téves gondolat akadályozhatja azokat a társkeresőket, akik túlsúlyosnak érzik magukat. Most megtudhatod, hogy miért érdemes szembe szállnod ezekkel a negatív gondolatokkal annak érdekében, hogy megtaláld a társad.

Pluszkilókkal keresel társat?


Gyakran az önbizalomhiány miatt találnak nehezebben társat a túlsúlyos párkeresők, sokan azt gondolják, hogy amíg nem sikerül lefaragniuk a súlyukból, addig csak áhítozhatnak a szerelemre.


1.    „Így nem fogok kelleni senkinek”


A testképzavarok jelentős része azért alakul ki, mert még mindig tartja magát az az elképzelés, hogy csak a csont sovány, modellkinézetű nők és az izmos, férfiak lehetnek vonzóak. Sokan próbálnak megfelelni ennek az ideálképnek, annak ellenére, hogy ma már egyre elfogadottabb, sőt vonzóbb a modellszakma számára is, ha valakin van mit fogni. És a társkereső nők és férfiak nagy része sem az ideálképeket hajszolja, igenis vannak olyan emberek, akik kifejezetten vonzónak találják, ha a párjuk testesebb.


2.    „Ha lefogyok, nagyobb eséllyel fogok randizni”


Sokan összekapcsolják ezt a két dolgot, azt gondolják, hogy csak a túlsúly miatt nincs párjuk. De ha esetleg lefogynak, újabb problémákkal szembesülnek, amik megnehezítik a társkeresést. Tehát az elsőszámú akadály nem a külső és nem a túlsúly, hanem az, hogy készen állsz-e egy tartós kapcsolatra, ki vagy-e békülve magaddal, el tudod-e fogadni magad olyannak, amilyen vagy és emellett hinni abban, hogy túlsúllyal is kívánatos lehetsz valaki számára. A vékonyság és a boldogság közé nem lehet egyenlőségjelet rakni…


3.    „A szerelmet nem nekem találták ki”


Sokan úgy gondolják, hogy képtelenek a szerelemre, ez azért van, mert túlságosan a romantikus filmek által közvetített szerelemképben hisznek, ahol minden a külsőségekről és a szexről szól. Ha megérted, hogy miről is szól igazából a szerelem és elfogadod, hogy nem csak pozitív oldala van, akkor világossá válik, hogy bármekkora is a súlyod, rád találhat az Igazi.


4.    „Ha szerelmes leszek, kiteljesedik az életem”


A legnagyobb lecke, amit minden párkereső megtanul egy idő után, hogy az élet teljessége nem függ attól, hogy hány kilót nyomsz, de még csak attól sem, hogy van-e melletted valaki vagy nincs. A teljesség egy olyan érzés, amit bár meghatározhatnak ezek a tényezők, de nem ezekből áll össze. Inkább egy érzésként kell felfogni, jól érzed magad a bőrödben, ha pedig jól érzed magad, akkor sokkal nagyobb eséllyel találnak rád pozitív dolgok, mint például a szerelem.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom