Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Randitanácsadás 2016

Ne csak újévi fogadalom legyen, hogy ezentúl másként állsz a társkereséshez, tényleg fogadd meg a tanácsainkat és alkalmazd őket 2016-ban is, hogy rád találjon a szerelem vagy, hogy minél boldogabb párkapcsolatot tudj kialakítani.


A párkapcsolati coachingnak vagy a randitanácsadásnak az a lényege, hogy minél hamarabb, minél kevesebb bukkanóval, kudarcélménnyel találj párra. Elmondhatjuk, hogy a tapasztalataink alapján sokan elkapkodják a társkeresést, szeretnék sürgetni az “Igazi” eljövetelét és ebből adódóan türelmetlenek.

De lehet ezt jól is csinálni, úgy, hogy élvezel minden egyes beszélgetést, minden egyes találkozót és figyelsz minden egyes emberre, akivel összesodor az élet, mert hasznos dolgokra jöhetsz rá önmagaddal és a világgal kapcsolatban is.

Ha így fogod fel a párkeresést, akkor valószínűleg kevesebb kudarc fog érni, mintha egy romantikus filmet vennél alapul:

  • Maradj végig optimista, ne törjön le, ha tovább tart a keresgélés mint elsőre gondoltad. A pozitív kisugárzás sokkal szimpatikusabb mint a görcsös keresés.
    A randizásban a nagy számok törvénye uralkodik. Sok békát kell megcsókolni mire végre eljön az Igazi. De mindegyik félresikerült randi közelebb visz a célodhoz.
  • Meg kell értened, hogy egy jó randi még nem jelenti azt, hogy automatikusan borítékolhatsz egy jó párkapcsolatot is. Ne szaladj ennyire előre, lépésről lépésre kell haladni.
  • Élvezd, hogy új emberekkel ismerkedhetsz meg. A párkeresés izgalmas is lehet, ha nem teherként fogod fel.
  • Akkor is őrizd meg a jó kedved, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. Pár találkozás után csak úgy eltűnik egy számodra szimpatikus nő vagy férfi? Még szerencsére nem volt olyan erős a kettőtök között lévő kötelék, hogy hosszasan kelljen gyászolnod a távozását. Inkább nézz előre és folytasd a társkeresést.
  • Ne gondold azt,  hogy egyszerre csak egy emberrel randizhatsz, ugyanakkor, ha kezdenek komolyabbra fordulni a dolgok valakivel, akkor ezt tudasd a többi randipartnereddel. Nincs annál rosszabb, ha nem tudja valaki, hogy mire számítson. A hallgatásnál egy határozott nem is jobb.


Forrás: YourTango

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom