Belépés tagoknak › Társkereső / Tanácsadás / Szerelmet szeretnél? Tedd ezt

A legtöbb társkereső úgy gondolja, hogy ha megtalálja  a hozzá illő párt, akkor vele együtt az élete is kiteljesedik, boldogabb lesz. Ha Te is így vagy vele, akkor olvass tovább és tudd meg, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy rád találjon a szerelem.

Szerelmet szeretnél? Tedd ezt

Elsősorban azt javasoljuk, hogy gondold át, te tudnál valakinek hasonló támaszt nyújtani? Egyáltalán, elvárható ez egy párkapcsolatban? Persze, alapvetően azért vágyunk a szerelemre és egy társra, hogy boldogabbak, megelégedettebbek legyünk, de más örömforrásokat sem szabad elhanyagolni vagy kiiktatni az életünkből.

Elég kockázatos dolog, ha a boldogságodat teljes mértékben egy másik személytől várod, ha eddig Te is így tettél, nem csoda, ha eddig nem nem talált rád a szerelem.

Azok, akik görcsösen szeretnék megtalálni a másik felüket vannak a leggyakrabban egyedül vagy boldogtalan párkapcsolatban.

Mert vagy beleugranak egy olyan viszonyba is, ami semmilyen szempontból nem felel meg az elvárásaiknak, csak azért, hogy ne legyenek egyedül. Vagy mert átesnek a ló másik oldalára és túl magasra teszik a lécet, már senki sem felel meg nekik, senkivel nem szeretnének személyesen találkozni mert úgy gondolják biztos nem ő lesz az Igazi.

Hogyan lehet kikerülni ebből az ördögi körből?

Ha minden gondolatod a körül forog, hogy hogyan is tudnád végre megtalálni életed párját, akivel aztán boldogan élhettek, amíg meg nem haltok… Ha úgy érzed, hogy ez az egyetlen út, ami a beteljesüléshez vezethet, akkor itt az ideje, hogy lazíts egy kicsit.

Keress egy olyan elfoglaltságot, amit élvezel, ami megelégedettséggel tölt el és kicsit hanyagold a társkeresést.

Ha sikerül találni valamit, ami örömet okoz, akkor egyrészt rájössz, hogy nem (csak) másoktól függ a jóléted. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel, ha pedig boldog vagy, akkor boldogságot vonzol be az életedbe.

Ezen a tevékenységen keresztül jobban megismerheted magad, legyen szó akár egy táncóráról, akár egyszerűen az olvasásról vagy egy-egy sétáról a közeli parkban. Ha pedig megismered magad, akkor azt is tudni fogod, hogy milyen párra van szükséged.

Gondolj bele, hogyan várhatsz valakitől boldogságot, ha te nem vagy az?

Készíts egy tervet az elkövetkezendő időszakra, amiben csak olyan ötletek szerepelnek, amiket szívesen megvalósítanál. Vágj bele egyedül, hidd el, hamarosan lesz hozzá társaságod is...

Ha úgy érzed további párkapcsolati tanácsokra van szükséged olvasd el a Cronos diplomás társkereső többi cikkét is.

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom